Exportondersteuning voor ervaren en startende exporteurs

Xportwise ondersteunt MKB-bedrijven uit de maakindustrie en agrosector met internationaal zakendoen. Ik ben er voor de ervaren exporteur, die meer resultaat uit export wil halen en die exportknelpunten wil aanpakken. Maar ook voor de startende exporteur, die praktische handvatten zoekt om met export aan de slag te gaan.

Ik breng structuur aan in ideeën, vertaal ze in een haalbaar actieplan en geef exportondersteuning bij de uitvoering totdat het gewenste doel is bereikt.

Als je mij inschakelt, haal je een ervaren exportspecialist in huis, die met een frisse blik naar je exportactiviteiten kijkt. Waar kun je zonder veel inspanningen snel resultaat halen en op welke vlakken is een meer fundamentele aanpassing nodig?

Exportconsult

In een exportconsult van een uur, bespreek ik met jou je meest dringende exportvragen. Welke stappen moet je zetten om export op te zetten? Wat kun je doen als je om je exportresultaten te verbeteren? Hoe los je knelpunten in je organisatie op? Ik geef je waardevolle tips, toegespitst op jouw bedrijf, zodat je zelf weer verder kunt met export in je bedrijf.

Lees meer

Exportadvies

In een paar gesprekken houden we je exportplannen tegen het licht. We bespreken waar je nu staat, wat je zou willen bereiken en wat er nodig is om je doelen te realiseren. De gesprekken monden uit in een concreet en praktisch actieplan, waarmee je meteen aan de slag kunt.

Lees meer

Exportuitvoering

Export staat of valt met de uitvoering. Juist daar zit vaak de grootste bottleneck. Een gebrek aan tijd of kennis belemmert je om export echt van de grond te krijgen. Ik neem je daadwerkelijk werk uit handen en ondersteun je bij de uitvoering van je plannen, zodat je sneller je kunt groeien in het buitenland.

Lees meer

Welke exportondersteuning past bij mij?

Maak een vrijblijvende belafspraak en bespreek welke exportondersteuning het best bij jouw situatie past.

Maak een belafspraak