Exportondersteuning voor ervaren en startende exporteurs

Xportwise ondersteunt MKB-bedrijven uit de maakindustrie en agrosector met internationaal zakendoen. Ik ben er voor de ervaren exporteur, die meer resultaat uit export wil halen en die exportknelpunten wil aanpakken. Maar ook voor de startende exporteur, die praktische handvatten zoekt om met export aan de slag te gaan.

Als je mij inschakelt, haal je een ervaren exportspecialist in huis, die met een frisse blik naar je exportactiviteiten kijkt.

Waar kun je zonder veel inspanningen snel resultaat halen en op welke vlakken is een meer fundamentele aanpassing nodig? Ik breng structuur aan in ideeën, vertaal ze in een haalbaar actieplan en geef exportondersteuning bij de uitvoering tot het gewenste doel is bereikt.

Exportconsult

In een exportconsult van 45 minuten, bespreek ik met jou je internationale ambities. Welke stappen heb je al gezet en wat belemmert je om je doelen te halen?

Ik geef je waardevolle tips, waarmee je direct verder kunt met export in je bedrijf.

Lees meer

Exportadvies

In een paar gesprekken houden we je exportplannen tegen het licht. We bespreken waar je nu staat, wat je zou willen bereiken en wat er nodig is om je doelen te realiseren. De gesprekken monden uit in een concreet en praktisch actieplan, waarmee je meteen aan de slag kunt.

Lees meer

Exportuitvoering

Export staat of valt met de uitvoering. Juist daar zit vaak de grootste bottleneck. Een gebrek aan tijd of kennis belemmert je om export echt van de grond te krijgen. Ik neem je daadwerkelijk werk uit handen en ondersteun je bij de uitvoering van je plannen, zodat je sneller je kunt groeien in het buitenland.

Lees meer

Meer informatie over exportondersteuning voor jouw bedrijf?

Neem contact op