Referenties

Klantervaringen2018-10-24T20:05:58+00:00

“In 2014 ben ik via de Metaalunie in aanraking gekomen met de SIB-regeling. SIB-adviseur Xportwise heeft mij geholpen met het opzetten van een exportplan.

Door de mogelijkheden en onmogelijkheden samen te bespreken zijn we gekomen tot een actieplan, dat we steeds verder hebben uitgewerkt. De expertise van Xportwise was daarbij een welkome aanvulling. Als ondernemer ben je namelijk al snel bezig met de producten en het verkooptraject. Xportwise heeft ons geholpen de plannen goed voor te bereiden.”

“In 2016 hebben we SIB-traject gevolgd bij Xportwise.

Linda is een goede coach. Ze laat je vertellen en ze luistert echt. Dan stelt ze vragen over wat je verteld hebt. Vaak zijn dit lastige en confronterende vragen, waarvan je denkt: “ja, hoe moet ik dat nou weten?” Uiteraard is dat op dat moment niet zo prettig, maar het geeft je wel meer inzicht in knelpunten. Ze laat je denken over aspecten die je over het hoofd hebt gezien, terwijl je dacht dat je de zaken goed voor elkaar had. Linda weet die ontbrekende stukken heel goed boven tafel te krijgen.”

“Xportwise: toegankelijke en gedegen vaklui die goed luisteren, grondig meedenken en in no time een helder en praktisch advies geven over de uitdagingen en prioriteiten voor onze import-export startup. Xportwise weet in korte tijd veel boven tafel te krijgen en dit vakkundig en praktisch te ordenen. Niet alleen zijn nu de uitdagingen en prioriteiten helder – maar ook waar de kansen en oplossingen liggen.

“Veel info die bruikbaar is om in te zetten bij dagelijkse werkzaamheden”

“Leerzaam, nieuwe mogelijkheden,
spiegel”

“Goede thema’s behandeld”

“Leidraad om verder efficiënt(er) te
exporteren, stof tot nadenken”

“Weer eens gericht nagedacht over de internationale business”

“In 2014 heb ik de workshop ‘Focus; de sleutel tot succes’ gevolgd bij Xportwise. Tijdens de workshop werd er aandacht geschonken op zaken die toegespitst zijn op ons bedrijf en situatie zelf, waardoor de tips direct in praktijk te brengen zijn. Voor mij als exportmanager was dit een ideale workshop om net die stap extra te kunnen zetten.”

“De exporttraining Exportplan op 1 A4 is concreet en praktisch. De unieke combinatie met coaching achteraf zorgt ervoor dat u echt stappen zet.”